Micropigmentarea sprancenelor: este pentru tine?

Micropigmentarea intampina in prezent o perioada de inflorire in lumea modei, a esteticii, in stilul de viata adaptat nevoilor noastre. Micropigmentarea este o cheie in a castiga timp in rutina ta zilnica.

Iata 3 intrebari pe care sa ti le pui inainte de a apela la micropigmentarea sprancenelor:

1. Petreci mult timp in soare?

Daca iti place sa stai in soare, daca a face plaja este un subpunct din lista ta de activitati zilnice, s-ar putea sa nu fii un candidat potrivit pentru micropigmentarea sprancenelor. Este valabil si pentru cei care merg la solar sau obisnuiesc sa foloseasca autobronzante. Razele UVA altereaza nuantele pigmentul utilizat in aceasta procedura si poate modifica culoarea aleasa de tine intr-o nuanta pe care nu o doresti.

2. Esti profi in aplicarea zilnica a machiajului?

Daca nu te simti a fi un expert in aplicarea unui machiaj, daca nu ai precizie pentru a contura linii perfecte in machiajul tau zilnic, micropigmentarea sprancenelor ar putea fi solutia ideala pentru tine.

Aceasta procedura este foarte utila si celor care au probleme de sanatate ce ii impiedica sa se machieze singuri.

Pentru o pereche de sprancene realizate perfect va recomandam micropigmentare Paula Lupu – 0732 163 268

3. Esti o persoana foarte ocupata?

Nu exista restrictie de varsta pentru a apela la micropigmentarea sprancenelor. Poti sa o faci si la 80 de ani, daca pielea ta este in conditii bune.

Procedura este preferata de cei care fac mult sport si transpira, de femeile de cariera care vor sa castige zilnic 20 de minute in plus, de cei care lucreaza in lumina publicului si doresc sa aiba mereu un aspect perfect.

4. Este procedura in sine dureroasa?

Multi dintre cei care apeleaza la micropigmentarea sprancenelor se tem de potentiala durere pe care o implica procedura, insa sunt placuti surprinsi sa observe ca in primele minute simt doar o senzatie de iritare, de piscaturi, iar in timpul ce urmeaza doar o senzatie de presiune pe piele, ca o atingere cu unghia. Aparatul folosit este mic, de marimea unui pix, si acele utilizate sunt mai mici si mai subtiri decat cele folosite in arta tatuajului pe corp.

Desigur, pentru unele persoane mai sensibile, micropigmentarea sprancenelor poate parea putin dureroasa, insa este suportabila. Pot aparea mancarimi dupa, insa acestea vor trece pe masura ce zona va scapa de tumefactie. Apeleaza la micropigmentare cu incredere, daca iti doresti sprancene mai frumoase si mai bine definite. Acest procedeu are ca rezultat niste sprancene bine conturate, frumoase, care vor rezista si pana la cateva zeci de ani.