Ce trebuie sa pregatesti din timp pentru ziua nuntii?

Ziua nuntii reprezinta una dintre cele mai importante zile din viata oricui, pentru ca simbolizeaza uniuneadintre tine si barbatul pe care il iubesti. Exista o multitudine de lucruri care trebuie planuite, fapt ce te va bucura, dar iti va produce si anxietate in acelasi timp. De unde stii ce e mai esential si ce poate sa mai astepte?

Verighete Aur Atcom

In general, mare parte dintre viitorii soti colaboreaza cu un consilier de nunta pentru a-i ajuta sa-si faca ordine in ganduri si sa pregateasca ziua vietii lor cat mai meticulos posibil. Motiv pentru care, iti recomand sa te interesezi de o astfel de colaborare.

Insa, pana atunci, te invit sa parcurgi randurile de mai jos alaturi de mine pentru a descoperi lucrurile de care trebuie sa tii cont din timp pentru a avea un rezultat pe placul tau.

  • Alegerea verighetelor

Mare parte din logodnici lasa alegerea setului de verighete de aur pe ultima suta de metri, fapt ce se dovedeste o greseala din mai multe puncte de vedere. Verigheta va reprezenta simbolulul uniunii voastre pentru tot restul vietii, motiv pentru care trebuie sa iti faca placere sa o porti.

In prezent, iti este pusa la dispozitie o gama variata de verighete din care trebuie, alaturi de logodnicul tau, sa le alegeti pe cele potrivite gusturilor voastre. Desi pare o problema usor de rezolva, majoritatea celor ce au trecut prin experienta aceasta considera ca alegerea verighetelor ideale a durat mai mult decat s-au asteptat.

Nu doar ca trebuie sa cadeti de comun acord legat de material, culoare, model, insa exista situatii in care nu descoperi o verigheta pe marimea ta si trebuie ori sa dai comanda dintr-un alt magazin, ori sa o modifici ulterior. Acest lucru dureaza intre cateva saptamani si luni, motiv pentru care nu trebuie sa il amani.

  • Rezervarea localului

Aceasta este una dintre cele mai dificile parti ale planificarii unei nunti. Atat tu, cat si logodnicul tau, trebuie sa descoperiti un loc in care sa va imaginati o nunta ca-n povesti. Trebuie sa fii constienta ca este posibil sa nu fiti singurii interesati de un anumit local intr-o perioada anume. Alti viitori soti s-ar putea decide asupra aceluiasi local si sa trebuiasca sa va schimbati planurile.

Drept urmare, e important sa rezervati localul pe care vi-l doriti in primele saptamani ale planificarii nuntii. In acest fel, personalul restaurantului iti vor face cunoscute zilele disponibile in care va pot gazdui. Nu mai astepta! O astfel de intarziere poate prelungi logodna si cu un an sau doi, indiferent de ziua in care va doriti sa aiba loc nunta visurilor voastre.

E important sa te axezi, la inceput, pe alegerea setului de verighete si a localului in care va avea loc nunta. Acestea sunt doua parti importante ale nuntii si iti vor defini ziua pe care o vei avea alaturi de viitorul tau sot.